Карадайъ: Властта е без ясна визия и се упражнява "на пожар"

ГЕРБ няма с какво да се опровдава, отсече лидерът на ДПС

Политика
09:56 - 15 Януари 2020
1835
Карадайъ: Властта е без ясна визия и се упражнява "на пожар"

Властта няма ясна визия и се упражнява на пожар - от криза в криза. Липсата на реформи и визия не се компенсира с персонални промени. Нужно е управление на база ценностно мнозинство и програма за догонващо развитие. Това заяви в речта си в пленарна зала днес лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.
 

ГЕРБ няма с какво повече да се оправдава - от 10 години са на власт и днешните проблеми се държат единствено и само на ГЕРБ. Популизмът, екстремизмът, омразата и ксенофобията официално властват благодарение на ГЕРБ. Ситуацията днес изисква не приказки, а действия - спешни действия, решителни действия.

Ние от ДПС призоваваме да превърнем 2020 г. в година на консенсус, които да определят пътя на демократичното развитие на страната.

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в изявлението си от парламентарната трибуна в първия ден от новата сесия на парламента.

10 години властта върви по инерция, заяви още лидерът на ДПС. Управление на база ценностно мнозинство и програма за догонващо развитие - за това призова той от парламентарната трибуна.

Снимка: Агнес Методиева