Караджата: Престъпление е Бодуров да не играе за ЦСКА

Няма по-добър защитник от него на "Армията", заяви вратарят на Арда

У нас
14:55 - 26 Август 2019
2110
Караджата: Престъпление е Бодуров да не играе за ЦСКА

Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов се хвърли в защита на Николай Бодуров, разжалвания капитан на ЦСКА. Караджата, който започна с футбола на „Армията”, се има с Бодура, понеже двамата са от един край.

„За мен Бодуров е най-добрият защитник към този момент. Как да ви го кажа… престъпление е да не играе. Кой е по-добър от него? Аз не виждам такъв. Те си имат техни си ръководители и треньори. Не знам какво правят”, сподели 30-годишният вратар от Кресна в студио „Дерби”.

Бодуров се изпокара с ръководството и бе отстранен с решение на треньора Люпко Петрович. Чашата на търпението към защитника преляла преди един от европейските мачове на ЦСКА. След тренировка дядо Люпко наредил целия отбор да се събере, за да им дръпне една надъхваща реч преди важния двубой. Само че Бодура си бил шута към родния Благоевград, където отскачал почти всеки ден.

„Заради това няма как да стигнат Лудогорец, защото най-добрите им футболисти не играят. Няма как да стане. После българският национален отбор страда от цялата работа. За мен Бодуров е изключителен защитник. Това, че не е играл три мача, не мисля, че е проблем”, каза още Караджата.

Снимка: lap.bg