Кърджали е новата столица на онлайн SEX-а

Местният квартал "Възрожденци" се оформя зона на "червените фенери"

Общество
08:36 - 16 Ноември 2019
12835
Кърджали е новата столица на онлайн SEX-а

Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева на час в Кърджали. 90 на сто от тях са „гурбетчийки“ в региона, идващи от съседните Пловдив и Стара Загора. В същото време млади кърджалийки печелят в лайф чатове на порно сайтове, предлагайки онлайн секс. Това е установило разследване на 24rodopi.com.

22-годишната Симона не се свени да танцува гола пред камерата в спалнята на жилището си в Кърджали. Тя изпълнява поръчките, които клиентът изписва в лайф чата, след като си е платил за услугата. Младото момиче използва различни „секс играчки“, поставя дори щипки на гърдите си, докато на стената зад нея се кипри… политическата карта на Европа. Подобен бизнес върви успешно от няколко години в областния град. Преди време дори младо семейство от Кърджали предлагаше „секс на живо“ в нета, срещу определена цена от страна на клиента. Млади момичета заработват пари в свободното си време, без да се налага да се срещат с любителите на платени ласки, коментират запознати. В същото време семействата им дори не подозират какво се случва в рамките на час в спалнята. В същото време специализирани сайтове са пълни с оферти за платена любов в областните градове Кърджали и Смолян

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции. 40-годишна дама е обявила тарифа от 50 лева за 30 минути, за час обаче цената е 80 лева. Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът. В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града. Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал - „Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в сайт за секс обяви. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян. И в двата областни града има две предложения от проституиращи мъже. Докато край Арда „надарен жребец” предлага всичко на дами с цена по договаряне, то в Смолян жиголото е посочило 60 лева. Офертата гласи: „Може да ме търсят и дами, на които мъжете им са в чужбина”. В града на Планетариума се предлага и порно на живо. Младо семейство е оферирало половия си акт за пред воайори, които срещу допълнително заплащане могат и да се включат. Обяви са зададени и за всички по-малки населени места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в областните центрове. Момичета в Кърджали дори се опитват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.