Карлос Насар обедини ЦСКА и Левски

Дори привържениците на сините се зарадваха на златния олимпийски медал на нашия щангист

Новини
12:00 - 10 Август 2024
2232
Карлос Насар обедини ЦСКА и Левски

Карлос Насар побърка България! Народът се прехласна по постижението на щангиста ни, който вчера спечели златен олимпийски медал от Игрите в Париж.

Роденият във френската столица 20-годишен тежкоатлет грабна отличието със световен рекорд, а по ирония на съдбата това стана в родния му град, въпречи че цялото му детство и юношество впоследствие преминава в Червен бряг.

Социалните мрежи буквално "завряха" с възхвали и снимки на Карлос, който никога не е крил симпатиите си към ЦСКА. Самият той е близък с голяма част от лидерите на агитката на червените и посещава футболните мачове, когато може.

В социалните мрежи имаше доста намеци, че само фенове на ЦСКА честитят и се вълнуват от грандиозния успех на щангиста ни, но се оказа, че не е съвсем така.

В групата "Нека Се Съберем 50 000 Левскари В Една Страница" се появи снимка на Карлос Насар, а след това и текст:

"ВЕЛИК БЪЛГАРИН, РОДЕН ОТ БЪЛГАРСКА МАЙКА ЮНАШКА!

ОЛИМПИЙСКО ЗЛАТО ЗА БЪЛГАРИЯ ПО ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ ДО 89кг.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

"... Да чуят моми и момци
по сборове и по седенки:
какви е деца раждала,
раждала, ражда и сега
българска майка юнашка..."

Разбира се, под поста и коментарите бяха позитивни, което за пореден път доказва, че спортът обединява хората, особено нация като нашата, която не се е радвала истински от преди 30 години, когато България влезе в топ 4 на Световното първенство по футбол в Щатите.