Карлос Насар отказа да спи в Олимпийското село, ето къде отседна (ВИДЕО)

Щангистът винаги има собствено мнение, често различно от това на федерацията

Спорт
14:00 - 28 Юли 2024
5021
Карлос Насар отказа да спи в Олимпийското село, ето къде отседна (ВИДЕО)

Считаният за най-голяма надежда за титла за България на олимпийските игри в Париж Карлос Насар на своя глава реши да не спи в олимпийското село, като останалата част от нашите спортисти. И за пореден път показа, че въобще не го е грижа нито за решенията на федерацията по щанги, нито за решенията на треньорския щаб на националния отбор, пише СЕГА.

Вчера старши треньорът на националите Иван Иванов, помощникът му Никола Колев и личният наставник на представителя ни в кат. 73 кг Божидар Андреев - Пламен Братойчев, пристигнаха в Париж, след като проведоха 2-седмичен лагер в Дижон. И Иванов, и Братойчев, който се занимаваше лично с подготовката на Насар и го извеждаше на подиума и на европейското първенство в София, и на турнира за Световната купа в Тайланд, не успяха го да накарат да се присъедини към отбора, в който е още един щангист с квота - Иван Димов (кат. 61 кг). 

Докато другите бяха в Дижон Карлос, наемайки си личен готвач и физиотерапевт, се подготвяше в базата край асеновградското село Извор. С което постави въпросителни относно това кой носи отговорност, ако се появи проблем с неговата подготовка и представяне в Париж на 9 август, когато е състезанието в кат. 89 кг.

Нещо повече - след като федерацията осигури стая за неговия антураж на лагера в Дижон, отговорът на Карлос е бил, че стаята е за двама, а масажистът и готвачът му не могат да спят в една стая.

Поредната му демонстрация дойде вече в Париж. Насар пусна видео в социалните мрежи, в което обяснява надълго и нашироко каква къща си е наел в покрайнините на френската столица, като "разхожда" зрителите из нея, като се вижда, че тя е доста просторна, с огромна и отлично поддържана градина. В къщата той ще е с въпросния екип - Атанас Литков и Жечко Стоянов, които също се появяват на видеото.