Каролев: В щаба знаят нещо за коронавируса, което не знае никой по света

България става единствената страна в която носенето на маска/шал извън дома е задължително, написа икономистът

Новини
12:45 - 12 Април 2020
10851
Каролев: В щаба знаят нещо за коронавируса, което не знае никой по света

Владимир Каролев пак шашардиса всички в интернет с позицията си за върлуващия в България смъртоносен коронавирус.
Икономистът, който беше арестуван и пуснат под гаранция от 50 000 лева в началото на извънредното положение, заради пост във "Фейсбук" със снимки от разходка в планината, сега написа:

"Честит празник Цветница! Честит имен ден на всички с имена на цветя!

И не ходете на църква. Бог е винаги с този, който вярва в Него!
И “Защото, където двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях.” из евангелието на Матей 18:20

 Чух, сега по ТВ, че трябвало задължително на публични места да се носи маска. Не мога да намеря такава заповед на министър Ананиев. Чакаме ли я или вече я има, а аз не мога да я намеря? И какво означава публични места? Това включва ли улицата? Някой юрист да ме осветли, моля.

И да напомня пак : хронично болните #stayhome под карантина. 99% от починалите инфектирани по света са били с тежка хронична болест. Повечето с 2 или повече. В България за сега ВСИЧКИ 28 починали (мир на душата им) са били с тежки хронични болести. И който излиза навън да спазва правилата за дистанциране и дезинфекция. Хубава неделя.

Update : Благодаря на Rosen Atanasov, че постна по-долу заповедта от вчера на министър Ананиев. Значи от днес извън дома задължително с маска или шал на устата и носа.

България става единствената страна в Европа в която носенето на маска/шал навсякъде извън дома е задължително. Само в Чехия има такава мярка, но тя не се отнася ако човек сам тича в парка или по улиците или кара колело. Явно от щабът в България знаят нещо за коронавирусът, което не знае никой по света...