Кърваво меле! Юсейн Болт раздава удари след запой (СНИМКИ)

Свят
14:23 - 13 Октомври 2019
2742
Кърваво меле! Юсейн Болт раздава удари след запой (СНИМКИ)

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е участвал в масов бой след среднощен запой в лондонски клуб в петък вечер. 33-годишният осемкратен олимпийски шампион и още петима негови приятели са имали спречкване със седем мъже от Източна Европа, докато са купонясвали заедно със звездите от риалити шоуто Love Island, съобщава британският вестник "Сън."

Според информациите, мелето се е разиграло пред заведението, където около 30 мъже са раздавали юмруци и ритници. Видеокадри, разпространени от в. „Сън“, показват Болт предимно в ролята на миротворец. Боят започнал да се успокоява, след като легендарният спринтьор хванал един от участниците за яката и го отвел до такси. Кадрите показват, че Болт се вклинил в схватка, за да разтърве биещите се.


 
„Юсейн нанесе няколко смазващи удара на хора от другата компания, но той защитаваше приятеля си. Всичко се случи много бързо. Това беше кърваво меле, което в един момент изглеждаше, че няма да свърши никога. Не мога да повярвам, че няма нито един тежко ранен“, каза един от свидетелите на битката.


 
„Наши служители са били извикани заради сбиване на „Аргил Стийн“ около 3:10 часа сутринта в петък. При тяхното пристигане на мястото не са открити никакви участници или пострадали“, обявиха от лондонската полиция.
 
33-годишният лекоатлет от Ямайка постави рекорди на 100 м (9,58 секунди) и 200 метра (19,19 секунди) на световното първенство през 2009 г.


Юсейн Болт е осемкратен олимпийски шампион

Още снимки и видео от екшъна може да видите тук