Кърваво знамение: Войната започва до две седмици

Ярката комета, която вече огрява небосклона, вещае тъмни хоризонти, казва топ астролог

Астро
14:56 - 01 Октомври 2024
5648
Кърваво знамение: Войната започва до две седмици

„Ако тази комета, която чакахме, нарасне по яркост и развие дълга опашка – и стане ярка като Венера и Юпитер, считайте, че войната започва до две седмици. Аз смятам, че това ще се случи”. Това прогнозира във видео разговор в социалните мрежи топ астрологът Трифон Николов, който борави с древните текстове на астрологията.

Той поясни, че ярките комети винаги предвещават по-големи трудности на хоризонта – било за по-малки или по-големи райони на света.

„В този случай мисля, че ще обозначи една по-голяма война. Не Третата световна, но голяма регионална война. Както когато се появи през 1998 г. Хейл-Боб и се случи войната в Югославия”, коментира астрологът.

Той припомни, че през 2019 г. на небосклона се появи още една голяма комета – Neowise, и тя ознаменува започването на пандемията от COVID-19.

„Вижда се накъде ще тръгнат нещата, тъй като вървят визити на Нетаняху в САЩ, обменят се ракети Израел - Ливан и като цяло растат страховете за доста по-мащабна война в Близкия изток”, допълни Трифон Николов.

Той разказа, че когато една комета е още по-голяма и ярка, тогава нещата могат да бъдат и много по-сериозни. "Примерно, когато Халеевата комета се е появява – какво се случва в историята? Страшни военни конфликти. Конфликти, довели до Първата и Втората световна война. А през 1986 г., когато последно се появи – се взриви Чернобил. И падна СССР, до голяма степен в резултата от това”.

Видео разговорът с Трифон Николов е заснет на 28 септември, а само ден по-късно въпросната комета, за която говори той - C/2023 A3, вече огря ярко небосклона.

В астро групите във фейсбук бе публикувана нейна снимка над пустинята Атакама, Чили. „Опашката е толкова дълга, че едва се побира в зрителното поле на 135 мм обектив. Толкова е впечатляващо! Гледката беше абсолютно зашеметяваща!”, гласи коментарът под фотото.

"За първи път от 80 000 години кометата C/2023 A3 - известна още като Tsuchinshan-ATLAS - прави грандиозното си завръщане в нашето небе",

споделят пък от Meteo Balkans.