КАТАСТРОФА! Деян Донков изплю камъчето - късат с Радина

Причините не са само у единия, споделя звездата на Народния театър

Изповеди
13:19 - 06 Август 2024
4539
КАТАСТРОФА! Деян Донков изплю камъчето - късат с Радина

След седмици на спекулации за това какво се случва с връзката на Деян Донков и Радина Кърджилова, актьорът най-накрая даде яснота по въпроса, потвърждавайки, че двамата са се разделили.

Въпреки че не сподели подробности за негативния развой на отношенията им и какъв е поводът за разрива помежду им, той даде да се разбере, че вината не е едностранна.

"Причините за една катастрофа не са само у единия!", споделя Донков пред 24 часа, допълвайки, че историята е стара и че макар дългогодишната му половинка да е много красива, с "красотата се свиква."

Повод за откровението на Деян стана снимка, на която той е в компанията на свои близки в родния му Видин, но отсъствието на Радина Кърджилова е видимо. За сметка на това обаче бившата му жена и майка на големия му син - актрисата Анастасия Ингилизова, е сред присъстващите.

От известно време Деян и Радина не споделят общи снимки в социалните мрежи, което стана повод за спекулациите, че те са разделени. Те са родители на двама сина и си партнират в две представления - "Любовникът" в Народния театър и "Нирвана" в Театър 199. Възможно е предвид сложните им отношения напоследък двамата да решат да не играят заедно на една сцена.