Катастрофа на пътя София - Русе

Тежкотоварен автомобил се е завъртял и е блокирал едното платно на пътя

Новини
16:42 - 29 Септември 2024
1125
Катастрофа на пътя София - Русе

Пътнотранспортно произшествие на главния път София - Русе затруднява движението.

Инцидент между товарен автомобил и кола предизвика сериозни затруднения в движението на главния път. Произшествието е станало в участъка преди село Радомирци, като към момента на подаване на информацията все още не е пристигнал екип на полицията на мястото, пише Дунав мост.

Според очевидци, тежкотоварният автомобил се е завъртял и е блокирал едното платно на пътя, докато лекият автомобил е излетял в крайпътната канавка. Пътната обстановка е усложнена от валящия дъжд, който прави настилката хлъзгава и опасна.

Движението и в двете посоки е силно затруднено, като се образуват колони от автомобили. Шофьорите са принудени да преминават с повишено внимание и намалена скорост през участъка на инцидента.

Към момента няма информация за пострадали при произшествието. Очаква се пристигането на полицейски екип, който да регулира движението и да извърши оглед на мястото на инцидента.

Призоваваме всички участници в движението да шофират с повишено внимание, особено в участъци с валежи, и да спазват стриктно правилата за движение по пътищата.