Катето Евро вече нарича съпругата на Сашко г-жа Кадиева

На добър час, прекрасни мои деца, пожела актрисата на младото семейство

Изповеди
11:30 - 22 Август 2024
167898
Катето Евро вече нарича съпругата на Сашко г-жа Кадиева

Катето Евро вече се обръща към снаха си Ивелина Чоева с ”госпожо Кадиева”, научи Lupa.bg. Синът на актрисата Александър Кадиев се венча за топ манекенката преди няколко дни сред лозята в шато в карловското село Московец. Звездната сватба мина в тесен приятелски кръг, но и младоженците, и Катето Евро и гостите споделиха в социалните мрежи много снимки и видеа от щастливото събитие.

Вече пети ден звездата от филма ”Оркестър без име” не спира да изразява публично радостта си, че синът й окончателно скъса с ергенлъка. Това е първи брак за 41-годишния Александър Кадиев.

“На добър час, прекрасни мои деца!“, написа днес в социалните мрежи Катето Евро и публикува нови снимни от сватбата на тв водещия и манекенката.


По време на сватбената церемония щастливатс свекърва поздрави младоженците, изпявайки своята култова песен от „Оркестър без име“ – „Ке сара“. Сашо и Ивелина също се включиха в емоционалното изпълнение.

Кадиев и Чоева сключиха и църковен брак в параклис. В кулминацията на вечерта пък имаше заря в чест на новото семейство Кадиеви.