Като на кино: 3-ма маскирани крадци нахълтаха в магазин в ж.к. "Дружба"

Крими
19:48 - 17 Ноември 2023
7206
Като на кино: 3-ма маскирани крадци нахълтаха в магазин в ж.к. "Дружба"

Маскирани мъже са проникнали в голям магазин в столичния квартал "Дружба" с цел грабеж. За случая алармира Красимир Г., който е собственик на търговския обект. Той разпространява и кадри от охранителните камери, заснели действията на безскрупулните апаши.

Маскираните проверяват какво може да се задигне

Около 2 часа след полунощ през нощта група от трима мъже се приближили по улицата. Един от тях следил, а другите проникнали с взлом през вратата. После заедно влезли в помещението, задействайки алармата. Те започнали да търсят трескаво сред подредената стока, а после се изтеглили.

"Бъдете внимателни и се пазете от тази банда. Това не им е единственият им удар в района! Имам информация, че са били и в други обекти", алармира в социалните мрежи Красимир Г. Мъжът призовава всеки, който има информация, да се свърже с него или органите на реда.

"Снощи разбиха магазина ни в "Дружба" 1 на пазара. Търсеха стотинките, с които връщаме ресто. Може би им трябваха и по-едри суми, но удариха на камък! Бъдете внимателни и се пазете от тази банда. Това не им е единственият им удар в района! Ако ви се сторят познати, моля свържете се с мен или с 8-мо районно.", призовава Красимир Г.