КАТО В НАШЕ СЕЛО: Виктория Бекъм на война със снахата

Пош Спайс и богаташката Никола Пелц се сджавкали още при подготовката на сватбата

Шоу
13:10 - 05 Август 2022
4200
КАТО В НАШЕ СЕЛО: Виктория Бекъм на война със снахата

Само няколко месеца след пищната сватба на богатата наследница Никола Пелц и най-големия син на фамилия Бекъм - Бруклин, в новата фамилия вече има истинска война. Младите сключиха брак през април, но по всичко личи, че свекървата Виктория хич не е доволна от снахата.

“Двете не могат да се понасят и дори не си говорят. Напрежението се покачваше преди сватбата и вече не се издържа” - сподели близък до семейството пред американските медии. Всичко започнало, когато бъдещата булка отказала да се възползва от съветите на своята световноизвестна свекърва и не искала тя да се бърка в планирането на сватбата. Това изключително много вбесило Виктория, която до последно не знаела как ще протече церемонията.

Освен това опитите г-жа Бекъм да приобщи Никола към семейството си претърпели пълен крах. “Не са го виждали особено много през последните месеци.” - допълва приближеният до семейство Бекъм. Напрежението нараснало още повече, когато Бруклин постнал в своя профил в Инстаграм корицата на британското списание "Татлър", на която се мъдри снимка на Никола Пелц-Бекъм с надпис “Новата г-жа Бекъм”. Близкият на семейство Бекъм допълни, че вероятно Никола страда от силна ревност към успехите на бившата Спайска и не била особено очарована от вниманието, което тя получава, особено на нейната собствена сватба.