Католическо училище изрита деца заради голи снимки на майка им (СНИМКИ)

Свят
15:30 - 03 Март 2021
9202
Католическо училище изрита деца заради голи снимки на майка им (СНИМКИ)

Сексапилната Кристъл Джаксън от Калифорния се оплака, че тримата й сина са изключени от католическото училище заради свои фотографии и видеоклипове, които самата тя публикувала в един от еротичните сайтове Onlyfans.com.

44-годишната дама, известна като Тифани Пойндекстър или г-жа Пойндекстър в платформата, се хвали, че по този начин припечелва над 150 000 долара на месец, продавайки достъп до пикантно съдържание в профила й.

Да, но група родители се оплакали на училищното настоятелство "Sacred Heart Parish" в Сакраменто, Калифорния, след като открили нейната страница.

Г-жа Джаксън има съмнения, че някои бащи на деца от същото католическо училище са знаели за нейната странична дейност и подозира, че те дори могат да са тайни абонати на нейната страница.

Независимо от всичко, директорът на школото заявил, че семейството вече не е добре дошло в началното училище - и дори им забранил да вземат вещите на децата.

В мейл, получен директор Тереза ​​Спаркс, се казва: "Очевидното ви приключение в интернет и търсене на финансова подкрепа от възрастни е в пряк разрез с това, което се надяваме да предадем на нашите ученици. Следователно, ние изискваме да намерите друго училище за децата си и да нямате повече връзка с нашето".

Кристъл Джаксън твърди, че момчетата й са съсипани и сега някои родители казват, че децата не трябва да бъдат наказани за решението на родителите си.

"Децата са невинна жертва в случая! Те не са виновни - това, което правим, няма нищо общо с тях. Наказвате ли децата за греховете на техните родители? Ако родител извърши престъпление, изгонено ли е детето му от училище? Не, не го правят. Дори не сме извършили престъпление!", заяви дамата, която е категорична, че ще продължи със своите публикации в сайта и същевременно ще се постарае да запише децата си в друго католическо училище, което е по-малко "осъдително".

Съпругът й - Крис, също взе отношение по темата: "Не съм сигурен, че някое католическо училище в района ще се радва децата ни да учат в него. Те са се погрижили всяко училище да знае за нас. Търсим домашното обучение и потенциалните държавни училища - дотам стигнахме след известието, което ни написаха".

Въпреки проблемите за децата й, разкриването на секси професията на Джаксън само е стабилизирало още повече нейната платформа. Тя се похвали, че е печели по 100 000 долара на ден на OnlyFans, откакто избухна скандалът.