Кеца загуби гласа си, отменя концерти! Ще може ли да пее?

Култура
16:33 - 27 Май 2022
6357
Кеца загуби гласа си, отменя концерти! Ще може ли да пее?

Естрадната легенда Васил Найденов има здравословни проблеми и отменя свои концерти, които отдавна е планирал, научи Lupa.bg. През последните дни Кеца трябваше да пее в няколко столични клуба, той бе поел ангажимент да зарадва и почитателите си от Перник и от други градове на страната в края на май и началото на юни.

"Поради проблеми с гласа в следствие на обострена сезонна алергия, Васил Найденов няма да може да направи своето участие, то ще бъде отложено." Това съобщение се появи вчера и днес във фейсбук страниците на няколко музикални клуба.

"Пожелаваме бързо и безпроблемно възстановяване на обичания от всички Васил Найденов“, споделиха от местата, където очакват Кеца.

Изпълнителят на "Телефонна любов" се грижи изключително сериозно за здравето си и при най-малко здравословно неразположение се обръща към личния си лекар. Кеца през годините не се е оплаквал от здравословни проблеми и за своите 71 години поп певецът изглежда повече от добре.

Самият той също бил много разочарован, че се налага да отмени участията си. Кеца се надява, че съвсем скоро ще се върне на сцената. Алергията му е свързана от пролетните пухчета от тополите, които растат в близост до дома му на столичния булевард "Витоша".