КЕФ! Бойко получи кабинета на Тодор Живков в Партийния дом

Стаята на Борисов се намира в отделен коридор от другите на втория етаж, където се намира и пленарната зала

Политика
11:54 - 14 Декември 2023
4329
КЕФ! Бойко получи кабинета на Тодор Живков в Партийния дом

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е настанен в стария кабинет на Тодор Живков в бившия Партиен дом. Той се намира на втория етаж, където са и стаите на парламентарните групи и на лидерите им. Водачът на ГЕРБ обаче се е разположил в най-големия кабинет, където е работил дългогодишният генерален секретар на ЦК на БКП Тодор Живков.

Кабинетът на Борисов се намира в отделен коридор от другите на втория етаж, където се намира и пленарната зала, пише "Офнюз".

До дясната врата има табелка "Бойко Борисов - председател на комисията по външна политика", но бившите кабинети на Живков са мащабни и обхващат пространството и зад двете врати на снимката. 

Генералът охранява Тато в последните години от живота му

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова доскоро е ползвала кабинета, намиращ се диагонално на тези на Живков.

На по-малко от 10 метра от кабинета на Борисов се намира кабинетът на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски. Той е разположен в края на по-тесния коридор, където се намират стаите на останалите парламентарни групи.

От трите кабинета единствено този на Делян Пеевски е с коледна украса.