Кейт Мидълтън чукна 42, вижте как я поздравиха кралят и кралицата

Принцесата също получи пожелания за рождения си ден от военни групи и благотворителни организации, на които служи като патрон

Шоу
14:18 - 09 Януари 2024
5824
Кейт Мидълтън чукна 42, вижте как я поздравиха кралят и кралицата

Принцесата на Уелс Кейт получи специално съобщение за рождения си ден от крал Чарлз и кралица Камила. Официалната страница на британското кралско семейство в "X" публикува сладко пожелание, включващо сантиментална снимка.

Фотосът показва жената на Уилям с Чарлз и Камила в момент зад кулисите на миналогодишната коронация и идва с посланието: „Пожелавам на принцесата на Уелс много честит рожден ден днес!“

Миналата година крал Чарлз и кралица Камила отбелязаха празника на принцеса Кейт, като ѝ пожелаха честит рожден ден в социалните медии с друга внимателно подбрана снимка. Те избраха изображение на Кейт по време на първото ѝ посещение в Уелс с принц Уилям, след като бяха наречени принц и принцеса на Уелс през 2022 г. На снимката Кейт се усмихва, докато приема букет от 2-годишната Шарлот Бънтинг, която носи традиционна уелска носия. Принцеса Кейт също получи пожелания за рождения си ден от военни групи и благотворителни организации, на които служи като патрон.

41-годишният принц Уилям и принцеса Кейт често отделят уикенд в началото на годината, за да се забавляват със семейството и приятелите си за няколко дни във връзка с рождения ден на Кейт. 

Списъкът с гости досега включваше родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, приятелят на Уилям Том ван Страубензи  и съпругата му Луси Ланиган-О'Кийф, Джеймс Мийд и съпругата му Лора, съседката и дългогодишна приятелка Софи Снугс и нейният съпруг Робърт.

Подобно на други кралски съпруги в историята, принцеса Кейт е силна зад кулисите, докато подкрепя своя съпруг и бъдещ крал Уилям. 

„Тя има този публичен имидж на мила и усмихната и, смея да кажа, безобидна“,  каза наскоро кралският писател Валентин Лоу. 

„Но тя всъщност е със силен дух, със силна воля и е готова да се бори за това, което иска и което смята за правилно.“