Кейт срещу Гигс: Излъгах, че имам рак, за да не правим секс!

Жертвата на бившия футболист на Манчестър юнайтед направи ужасяващи разкрития

Спорт
15:13 - 14 Август 2022
6912
Кейт срещу Гигс: Излъгах, че имам рак, за да не правим секс!

Скандалът около футболната легенда Райън Гигс става все по-болен с всеки изминал ден. Кейт Гревил обвини легендарния играч на Манчестър Юнайтед във физически и психически тормоз и разкри ужасяващи подробности от връзката им.

Първо адвокатите на легендата Райън Гигс твърдяха, че Кейт нарочно е спряла да приема противозачатъчни, за да забременее от него.

Адвокатът Кристофър Доу показа на съда съобщенията, които Кейт разменя с приятели, в които между другото пише, че "няма да си тръгне без нищо".

Съобщенията бяха изпратени, след като Гревил каза, че има нужда от съвет как да напусне Гигс, след като се твърди, че е намерила доказателства в неговия iPad, че той е имал афери с осем други жени по време на връзката им.

„Имах нужда от план за тайно бягство, за да не може да ме намери, за да не ме безпокои“, каза Гревил.

Твърдението, че е искала да забременее с Гигс, беше категорично отречено от Гревил, като каза, че това е абсолютно невярно.

Тя каза пред съда, че тези съобщения са били изпратени до приятелка, в която се казва, че ще извади спиралата този ден и е казала на Гигс, че отива в болница за тест за ПАП, защото, както тя му е казала, тестът е открил ракови клетки. Но тя всъщност е извадила спиралата си.

„Извадих си спиралата и исках тест за полово предавани болести. Исках да го махна от гърба си. Напълно съжалявам, че го казах, но трябваше да кажа нещо, за да го сваля от гърба си и да ме остави на мира.

„Казах му за рака, за да не правя секс с него“, твърди тя.