Кемтрейлс конспираторът Венци Чикагото отвя другите маргинали

Протестърът срещу пръскането от въздуха и илюминатите взе повече гласове и от НДСВ, и от Светльо Витков, и от "Вън ЕС и НАТО"

Политика
14:40 - 03 Април 2023
5611
Кемтрейлс конспираторът Венци Чикагото отвя другите маргинали

Флагманът на конспиративните теории - протестърът срещу илюминатите, тайните сатанински общества, американски и западни секти Венцислав Ангелов по прякор Чикагото е отвял всички маргинали и се е наредил на предсрочния вот за 49-ото НС веднага след бившия здравен министър д-р Петър Москов и партията му КОД по резултати. 

Това прави Чикагото пръв сред маргиналните претенденти за вход в Народното събрание с близо 8000 гласа, сочат данните от ЦИК при почти 100% обработени протоколи. 

Чикагото, който прави кампанията си предимно в социалните мрежи и който завладя Тик-Ток в последния месец с ежедневни живи включвания, е взел повече гласове и от бившите управляващи от НДСВ, и от коалицията с култовото име "Вън от НАТО и ЕС" на ексатакиста Кирил Гумнеров, и от МИР на някогашния бесепар Симеон Славчев, и от "Глас народен" на Светльо Витков. 

Единствените, които не е успял да надвие, но които остават под чертата за влизане в новия парламент, са Заедно на бившите кадри на Слави Трифонов Ива Митева и Любомир Каримански, Български възход на Стефан Янев и коалицията на 'Атака", русофилите и комунистите. 

Чикагото, но и всички те, взети заедно, представляват по-малка част от българите, отколкото петата по сила формация на "Не подкрепям никого", за която са гласували над 107 хиляди нашенци - дори повече от ИТН.