Керана е победителка в „Капките” тази вечер

Брилянтна Дара Екимова като Монсерат Кабайе не можа да се пребори за първото място

Нещо за четене
23:33 - 05 Март 2023
6873
Керана е победителка в „Капките” тази вечер

Победител в шоуто "Като две капки вода" тази вечер стана стана Керана в образа на Бионсе.

"Като две капки вода" започна ударно с изпълнение на победителя от миналата седмица - Владимир Михайлов. Той трябваше да се превъплъти в образа на Бруно Марс и отново не разочарова, а напротив - доказа, че е изключителен изпълнител.

След него на сцената на предаването се качи Яна Маринова, която имаше тежката задача да имитира Лепа Брена. Пеенето не е силната страна на Яна и това стана ясно още в първия епизод, така че и в изпълнението ѝ тази вечер нямаше голяма изненада.

Рокаджията Тома пък трябваше да влезе в образа на Шиниъд О'Конър и емблематичната ѝ песен "Nothing Compares 2 U" и успя, макар да му беше трудно да избяга от типичната дрезгавина в гласа си. Като цяло изпълнението му отново беше едно от най-добрите за вечерта.

Керана пък излезе като звяра Бионсе и този път бе доста по-отпусната от предишните пъти и показа колко добра певица е. Въпреки това Керана отново пя като себе си. Впрочем, това е "проблем", който много певци имат - не могат да излязат от собствената си отличителна бленда.

Въпреки това тя бе избрана за победител, тъй като се справи страхотно.

Следващи на сцената на "Като две капки вода" се качиха Димо Алексиев и Ралица Паскалева в образа на дует "Ритон". Изпълнението им беше може би най-доброто превъплъщение на дуета досега, макар и да не се отличават с някакво невероятно пеене.

Христо Петков пък трябваше да имитира Джордж Клуни и неговото изпълнение от филма "О, братко, къде си?". Актьорът си е актьор и всъщност направи доста добра имитация, която заслужаваше високи точки.

Следваща на сцената се появи Кали като Панайот Панайотов, а след нея за предпоследната имитация бе отредено да излезе Христо Гърбов в образа на Кичка Бодурова. Гърбов няма никакви претенции да създава идеалните имитации, но ясно си личи, че не му пука и се забавлява.

Последна тази вечер излезе Дара Екимова като Монсерат Кабайе и направи изключителна имитация - и като пеене, и като поведение.