Киану Рийвс отново ще се бори с демони

Към момента няма повече подробности около продължението на "Константин"

САЩ
23:30 - 19 Септември 2022
3326
Киану Рийвс отново ще се бори с демони

През последните няколко години Киану Рийвс натрупа толкова много фенове и хора, които просто му симпатизират, че спокойно може да се каже, че е сред най-популярните и обичани актьори в Холивуд.

С каквото и да се захване, все му се получава, но и очакванията на всички всеки път са големи. И на този фон идва новината, че Рийвс отново ще влезе в ролята на Константин от едноименния филм от 2005 г.

От „Уорнър брос” са решили да съберат отново Киану Рийвс и режисьора Франсис Лорънс, за да създадат продължение на "Константин". Свръхестественият трилър успя да спечели 200 милиона долара от бокс офиса преди 17 години, като се очакваше, че ще има и продължение.

Очевидно е трябвало да минат и толкова много години, за да се случи. Първият филм ни срещна с екзорсиста Джон Константин (Рийвс), който защитава хората от демоните, които постоянно искат да нахлуят в нашето пространство.

Към момента няма повече подробности около продължението на "Константин", като не се знае нито кога се очаква да започнат снимките, нито пък кога да го очакваме по кината.