Кичка Бодурова изплака: Някой ми направи магия да не пея в Пловдив

Певицата отменя юбилейния си концерт в града под тепетата заради здравословен проблем на свой близък

Култура
12:15 - 28 Август 2024
3367
Кичка Бодурова изплака: Някой ми направи магия да не пея в Пловдив

Кичка Бодурова попари феновете си в Пловдив с отмяната на концерта си през септември. Естрадната певица от години живее в Америка и се прибира през лятото в родината си, за да изнася концерти.

В крайна сметка обявеният концерт „Кичка Бодурова – Юбилеен концерт – 50 години на сцена“, който трябваше да се състои на 11 септември на Летния театър на Бунарджика в Пловдив се отменя поради здравословни причини на член от нейното семейство, съобщиха официално и от Община Пловдив.


Ето текста на съобщението, публикувано в профила на певицата в социалните мрежи вчера:

„За съжаление не винаги живота ни поднася радости и усмивки. Разбира се очаквам с трепет да се срещна с много от вас утре вечер (концертът е тази вечер, б.ред.) в летен театър Бургас. Но веднага след това се налага да пътувам извън България, за да придружа член на семейството ми поради здравословни причини.

Трудно намирам думите да поискам извинение затова, че се налага да отложа концерта в Пловдив. Дали някой ми е направил магия да стоя далеч от този любим мой град- не знам. Но ще се опитам да я разваля скоро.

Всички билети ще бъдат върнати на 100%. Моля за вашето разбиране и извинение. А утре (днес, б.ред.) вечер в Бургас ще бъдем заедно… и ще ни бъде толкова хубаво! С много обич и завинаги ваша!“