Кичка Бодурова показва прелести в Мексико

Забавата зад граница бе запечатана в снимки, които тя сподели в социалните мрежи

Стил
21:51 - 17 Април 2021
16408
Кичка Бодурова показва прелести в Мексико

Естрадната звезда Кичка Бодурова успя отново да привлече внимание към себе си. 65-годишната певица, която е в Канкун, Мексико, заедно с мъжа си, облече изрязан бански костюм и се разкърши пред камерата.

Забавата зад граница бе запечатана в снимки и видеа, част от които тя сподели в социалните мрежи. Най-любопитни се оказаха кадрите, на които се вижда как Кичка танцува с непозната и доста по-пищна дама – подхлъзвайки се тя пада и се преобръща няколко пъти на пода, Бодурова от своя страна се опитва да я вдигне и прикрие голотата, която в крайна сметка лъсва на показ.

С публикациите си Кичка отново доказа, че за щурия и нестихващ млад дух граници няма. „Незабравими моменти с най-близките приятели и мечтаната ваканция. В края бях част от танцова катастрофа с една непозната дама... Но пък беше забавно и с щастлив финал. Просто тя изпи няколко питиета повече“, гласи част от публикацията на изпълнителката във Фейсбук. Във видеото двете дами танцуват, Кичка – е с горнище на бански и клин, а непознатата жена с къса и разкроена рокля, въпреки наднорменото си тегло.

Тя пада буквално секунди след като Кичка я улавя, за да са тандем на сцена, опитва се да й помогне, но бързо се отказва. Отдалечавайки се от нея обаче вижда как задните й части остават на показ, тъй като тоалетът й се вдига. Опитите да прикрие и това – отново са неуспешни. Коментарите, които дават феновете са приветливи, с хумористична нотка.

Снимките показват и новата визия на певицата. „Здравей, блондинке“, „Очарователна и прекрасна“, „Перфектна“, „Малко луда и още по-красива бъди“, са част от коментарите по повод дръзката промяна. С партито и фотосите Бодурова всъщност отбелязва и края на екзотичната си почивка.