Кифла: Васил Божков прекали с фотошопа

Черепа се подмлади с поне 10 години

Нещо за четене
03:43 - 04 Октомври 2024
4650
Кифла: Васил Божков прекали с фотошопа

Хазартният бос с няколко повдигнати обвинения Васил Божков прекали с фотошопа и успя да се подмлади с поне 10 години, както често правят много родни манекенки, отбелязва столичен седмичник. Олигархът, известен не само с богатството и съдебните си дела, но и със своята суетност, е загладил лицето си и е скрил бръчките и торбичките под очите в последните си снимки, публикувани в социалните мрежи.

На кадрите 68-годишният бизнесмен изглежда много по-млад, демонстрирайки перфектно излъскан външен вид благодарение на умело приложените дигитални корекции.

Една от снимките показва Божков в модерна графитеносива риза с навити ръкави, като акцентът е върху мускулите и изпъкналите вени на ръцете му — детайли, които вероятно целят да подчертаят неговата „младежка“ физическа форма.

Пред него стои скъпарски лаптоп и чаша кафе, а на другата позира със своята любима пура, гледайки с „началнически“ поглед. Явно Божков не е готов да приеме естествените закони на стареене и използва фотошоп, за да се представи като по-млад и свеж.