Ким Кардашиян показа голямата гъзяга

Риалити звездата иска да натрие носа на Кание Уест

Шоу
12:39 - 21 Декември 2023
3668
Ким Кардашиян показа голямата гъзяга

Докато западните медии съобщават за раздора в брака на Кание Уест и Бианка Сенсори, Ким Кардашиян се възползва да покаже на всички своята яка дупара и да натрие носа на бившия.

По време на седемте години брак, двойката се сдоби с четири деца. Ким роди две от тях сама, а две бяха износени от сурогатна майка. Но дори общите деца не запазиха брака.

Според хора, близки до двойката, Ким просто не можела да понесе безкрайните промени в настроението на Кание. Музикантът е диагностициран с психично разстройство. В същото време едрогъзката дълго време се опитваше да се отнася с разбиране към здравословните проблеми на Кание, докато не премина всички разумни граници.

В последните месеци от брака им музикантът разкри неприятни подробности от семейния им живот в социалните си мрежи. Това беше последната капка.

Сега Кание лети на крилете на любовта за втори път. Неговата избраница е неизвестната Бианка Сенсори. Момичето работи като дизайнер на известна марка. Напоследък репортерите активно пишат за раздора в отношенията на двойката. Явно затова Ким е решила, че сега е най-подходящият момент да публикува много откровена снимка.

Звездата сподели кадър от гримьорната, на който позира по нескромно бельо. Ким напомня на всички, че за разлика от бившия й съпруг сега всичко е наред в живота й.