Ким Кардашиян поля юбилея по секси бански (Снимки)

Топ
16:46 - 28 Октомври 2020
4244
Ким Кардашиян поля юбилея по секси бански (Снимки)

Ким Кардашиян Уест отпразнува 40-ия си рожден ден с парти на частен остров с голяма компания приятели и членове на семейството си.

Риалити звездата е подложена на критики за пищното парти в чужбина, без спазване на социална дистанция и носене на предпазни маски в разгара на пандемията от новия коронавирус.

Тя обясни, че е била домакин на партито "след две седмици с множество здравни тестове и след като помолила всички да се карантинират". Кардашиян Уест публикува в Туитър и Инстаграм снимки от партито с бележката, че това ѝ напомнило "колко привилегирована е в живота си".

"Преди Covid не мисля, че някой от нас наистина е оценявал какъв лукс е възможността да пътуваш и да бъдеш със семейството и приятелите си в безопасна среда", написа още звездата в социалните мрежи.

"След две седмици на множество прегледи и след като помолих всички да се карантинират, изненадах най-близките си хора с пътуване до частен остров, където можехме да си представим поне за кратко, че нещата са нормални", обясни Кардашиян. "Танцувахме, карахме велосипеди, плувахме близо до китове, плавахме с каяци, гледахме филм на плажа", споделя тя преживяванията.

Навръх рождения си ден Ким сподели горещ кадър в Инстаграм профила си, до който е написала "Така изглеждат 40-те!"

На снимката тя е в изрязан бански в бежово и позира на фона на кристално чистата вода и безоблачно небе на частния остров, където е посрещнала празника си.

Риалити звездата бе подложена на критики и за това, че е разпространила в социалните медии подробности от партито си.

"Яко, хората са принудени да се сбогуват по телефона с близките си, които умират сами в болница. Едно спретнато пътешествие се разпространява в социалните медии, докато светът страда. Много скромно и земно, наистина", коментира язвително писателката Джена Куигли.

Потребител в Туитър пък обърна внимание на една от снимките на Кардашиян, на която се вижда как служител от кетъринга носи предпазна маска за лице и коментира, че явно за персонала не е било възможно "да си представи, че нещата са нормални".