Кирил Десподов бройка гаджета в Каляри

Нападателят е ерген след раздялата с щерката на Цветелина Бориславова

Легенди
19:33 - 02 Август 2019
11435
Кирил Десподов бройка гаджета в Каляри

Звездата на „Каляри” Кирил Десподов отмаря в курорти близо до едноименния град, където бройка знойните италианки. Нападателят от Кресна използва малкото си свободно време, за да събере тен на италианския остров Сардиния.

Футболистът бе в компания на съотборници, един от който е грък и с Десподов са близки още от първите му дни в Италия. Кирчо, не остана незабелязан от красивите италианки, които не откъсваха поглед от стройното му тяло, радва се „Струма”.

Миналата година по това време Десподов беше във връзка с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова – Веси, с която бяха неразделни. Преди няколко месеца обаче гаджетата сложиха край на отношенията си и сега футболистът е отново ерген. Това обаче е добра новина за фенките му от острова, които вече го разпознават по улиците на градчето и въздишат по него.

Междувременно Десподов поднови тренировки със своя тим след контузията, която получи преди седмица. Новината бе съобщена от официалния сайт на сардинци, като те уточниха, че Десподов, Фабрицио Качаторе и Лукас Кастро са тренирали индивидуално.