Кирил Добрев: Обновлението в БСП е жизнено важно за спасението на партията

На тези избори разбрахме, че сами не можем, заяви социалистът

Политика
12:46 - 08 Декември 2019
2416
Кирил Добрев: Обновлението в БСП е жизнено важно за спасението на партията

"Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Привличането на нови, млади хора, привличането на граждански организации близо до нас, е жизнено важно за спасението на партията. На тези избори разбрахме, че БСП сами не можем. За да постигнем успех, трябва на наша страна да застанат хората" - това каза зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев в Бургас, съобщиха от пресцентъра на партията.

Добрев се включи в заседанието на Областния съвет на левицата, където беше направен анализ на резултатите от местните избори. "На тези избори на някои места извадихме хора с ясното съзнание, че излизат в една предрешена битка. Това бяха партийни личности, доказали се хора, но за съжаление трудно адаптиращи се към днешната политическа среда. Имаме добри и лоши примери в Бургас за това как трябва да правим кампания и за това как не трябва да я правим" - подчерта Кирил Добрев.

Зам.-председателят на БСП подчерта, че предстои пълен цикъл отчетно-изборни събрания в БСП. "В тази кампания разумът трябва да надделее. Да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече почти загубихме много време и две поколения. Надявам се поне за следващо поколение политици в БСП да обединим усилията си и да подадем ръце, защото единствената алтернатива на това безумно управление е само левицата”, заяви Добрев пред областния актив на партията.

Сред присъстващите бяха и зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и народният представител Петър Кънев, които поздравиха от свое име за усилията, положени по време на цялата кампания в област Бургас.