Кирил Домусчиев: Чао, Нова!

Днес е била финализирана сделката за продажбата на медията, съобщи досегашният й собственик

Икономика
17:01 - 22 Януари 2021
2478
Кирил Домусчиев: Чао, Нова!

Досегашният собственик на Нова Броудкастинг Груп Кирил Домусчиев съобщи, че днес е бил денят на раздялата. Той оповести през фейсбук профила си, че сделката по прехвърлянето на 100% от акциите вече е преминала.

"Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп. Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар", написа той. 

"Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни.
Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги", добавя бизнесменът.