Кирил Ефремов подхлъзва Иво Аръков в новия сезон на „Съни бийч“

Новини
12:33 - 03 Май 2022
3533
Кирил Ефремов подхлъзва Иво Аръков в новия сезон на „Съни бийч“

С куп нови звезди стартира вторият сезон на комедийния сериал „Съни бийч“ тази вечер, от 21.00 ч., по bTV. Още в първия епизод на екрана ще видим Кирил Ефремов, познат с превъплъщенията си в театъра и във филмите „Възвишение“ и „Операция „Шменти капели“.

Ролята в новия сезон на поредицата му пасва като ръкавица - той играе обигран хитрец, който ще подхлъзне морския спасител Младен (Иво Аръков) да поеме огромен финансов риск в името на любовта, научи Lupa.bg. В продължението на „Съни бийч“ ще се появят също продуцентът Борислав Чучков, готвачът Лео Бианки, актрисите Аня Пенчева и Анжела Недялкова, сексоложката Наталия Кобилкина и танцьорката Манал Ел Фейтури, чийто екзотичен чар ще се окаже фатален за един от героите.  

Основно място на действието в новия сезон на „Съни бийч“ отново е курортът Слънчев бряг, а в центъра на сюжета е съдбоносна тайна. Безценната информация ще стигне до героя на Явор Бахаров (арогантния хотелиерски наследник Никола) и той ще се опита да я използва в своя полза, за да разруши чуждото щастие. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева) и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева). В битката срещу Никола отново ще се изправят четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон и за нова порция любов, изневери, предателства и двойни игри.