КИРИЛ ПЕТКОВ се обърна към нацията на СЪРФ (ВИДЕО)

Клипчето с равносметката и странните кадри самият той публикува във Фейсбук

Нещо за четене
10:30 - 31 Декември 2022
8394
КИРИЛ ПЕТКОВ се обърна към нацията на СЪРФ (ВИДЕО)

Странно пиарско решение на екипа на Кирил Петков, а може би на него самия. Докато бедния българин брои стотинките за сметки и храна, бившият премиер се обърна към нацията от плажа, качвайки се на сърф и демонстрирайки мъжки качества като скачане в студена вода.

"Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим надеждата в себе си!", написа той в личния си фейсбук профил, качвайки въпросното клипче.

Почти идилично започват кадрите с Петков - настанал до каравана сред треви той взима сърф и се запътва към обезлюделия плаж, тъй като е нормално по това време на годината да няма много желаещи, които да мръзнат на пясъка.

Не само това - съпредседателят на ПП "геройски" скача от скала във водата (подвигът му е от няколко сантиметра), а след това с плонж се мята върху сърфа.

После самотно плава из морето, но за фон намира човек, на който да помаха.

И всичко това е придружено от съждения и пожелания, изречени с гласа на Петков като фон.

Редица онлайн потребители, видели кадрите, са категорични, че това е леко странно новогодишно пожелание - и откъм хрумка за заснемане на самото видео, а също така и откъм думите, които Петков чете зад кадър.

  ">