Киркоров лети като екзотична птица (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Мода
10:21 - 06 Декември 2020
7483
Киркоров лети като екзотична птица (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Филип Бедросович Киркоров, българо-руският певец и шоумен, винаги се е славил с ексцентричната си външност. Един канадски блогър обаче намира удивителни прилики между пъстроцветните му костюми и пернатите обитатели на дивата природа. И не можем да отречем, че има точни попадения, не мислите ли, коментира изданието Russia Beyond.

Кралят на руския поп е известен с ексцентричността си. В неговите мега шоу концерти се използва 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. 

Така например един от най-ефектните моменти шоу програмата "Другой" бе превъртането на родения във Варна певец на 360 градуса в метална центрофуга, подобна на космически модул.  Филип Киркоров е един от "най-продаваните" руски изпълнители, който никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

По време на концертите си Краля сменя над 20 ефектни костюма, с което непрекъснато доказва  ексцентричния си стил, особено в аксесоарите – като например светещ плащ, шотландска пола, пера. Често изработката на бутиковите дрехи е поверена на руския топ дизайнер Валентин Юдашкин.

Вече 30 години 53-годишният Филип Киркоров не се уморява да удивява поклонниците си с ексцентричните си постъпки.

Синът му Мартин-Кристо и дъщерята на мега звездата Алла-Виктория също винаги са облечени по последна мода -сиво, пайети, дантели, пера, дори щампа на сакото на Мартин със собствената му физиономия.