Киркоров спретна пищно парти за 9-ия РД на щерка си

Естрадната легенда си позволи лукса, като разбра, че има антитела срещу коронавируса

Новини
15:52 - 05 Декември 2020
5915
Киркоров спретна пищно парти за 9-ия РД на щерка си

Естрадната легенда Филип Киркоров спретна пищно парти за деветия рожден ден на дъщеря си Алла-Виктория. Филип се успокои, след като се оказа, че с баща му Бедрос имат антитела срещу коронавируса и това  му развърза ръцете за разточителния купон.

Киркоров зарадва щерка си с украсена няколкометрова елха в двора на къщата си.

"Събитията от живота ни пряко зависят от нашето настроение. Искам празници! И ще има! И давам шанс на всеки един ден да стана най-прекрасният в живота ми! Радвам се, че съм заобиколен от роднини и приятели, с които съм готов да удвоя тройното си щастие!", споделя емоционално Киркоров.

За купона Филип покани известни илюзионисти, които да забавляват звездните му гости. Сред тях са Сергей Лазарев, водещият Андрей Малахов и куп други руски сензации. Киркоров не пропусна да благодари на баща си Бедрос, който се грижи за музикалното оформление на тържеството и изпява всички най-знакови песни от репертоара си, пише "България днес".

"Дядото Бедрос Киркоров изпълняваше най-добрите песни, макар че вече е на 88 години. Вечна безкрайност и ентусиазъм", написа Филип под снимка с баща си.

Руската мегазвезда празнува по традиция големия празник на Алла-Виктория в първия ден на декември, макар че истинската рождена дата на момичето е 26 ноември.