Китаец прави секс с извънземна жена

НЛО му казало, че след 60 г. ще има хибридно дете на друга планета

Мистика
14:43 - 23 Октомври 2020
6073
Китаец прави секс с извънземна жена

Мън Джао Го се смята за първия китаец, отвлечен от извънземни. Той не просто е отвлечен, а е принуден да прави секс с инопланетянка, след което му е съобщено, че ще има хибридно дете. Тази история се разиграва през далечната 1994 г., но за нея в Китай се съобщава сравнително от скоро, след като е описана в книгата на американския пътешественик Майкъл Майер. Майер пътува в Североизточен Китай през 2003 г. и там чува за станалото с Мън. След това се среща с него.

Мън Джао Го твърди, че извънземните го отвлекли и принудили да има интимни отношения с триметрова извънземна жена. Тя имала шест пръста, а краката й били много окосмени. След отвличането си Мън разказва за всичко на цялото си семейство и приятели. Така бързо става известен не само в своята провинция, но и в други части на Китай. Наречен е първият китайски човек в историята, отвлечен от извънземни.

През 2003 г. Майер се среща с Мън в дървения му дом, построен от самия него. Семейството е много бедно, няма телефон, но разполага с телевизор, подарен от благодетел бизнесмен. Мън разказва на Майер, че през 1994 г.работил като дървосекач в дърводобивна база. Един ден, докато бил на работа, видял трептящи светлини и след това метален блясък близо до близките планински върхове. "Мислех, че има хеликоптер и той се е разбил, затова отидох там, най-вече с надеждата да взема някои части за скрап. Но когато стигнах до края на долината и погледнах в далечината, нещо ме удари право в челото и ме нокаутира", разказва китаецът.

Той се събужда или по-точно - идва на себе си, на леглото си у дома, без да помни как е стигнал до къщата. След това минават няколко обикновени дни, докато настъпва необикновената нощ. Мън и съпругата му спят в общото им легло, а малката им дъщеря кротко спи до тях. Изведнъж Мън усеща, че неизвестна сила го вдига във въздуха и скоро той се завърта до тавана над леглото. Когато вдигна поглед, вижда не таван, а огромно извънземно същество. "Беше висок около три метра и само малко приличаше на човек. Беше някак подут, краката му бяха покрити с гъсти косми и имаше шест пръста на ръцете и краката", разказва китаецът.

Изведнъж това същество се нахвърля върху Мън, започва да го прегръща и гали. Мън не разбира как и той самият започва да отвръща на ласките на съществото, което се оказва женско. Двамата започват да правят секс, който според китаеца продължава 40 минути. Като това се случва в състояние на левитация във въздуха над леглото.

След това съществото изчезва някъде и Мън отново се озовава в своето легло до жена си и дъщеря си. Вече е готов да смята всичко това за странен сън, но някакси отново усеща как лети във въздуха в къщата си. Изведнъж минава през тавана, сякаш е нематериален, а след това полита нагоре към нощното небе. Там влиза в космически кораб и вижда вътре няколко същества, подобни на извънземната, с която преди малко прави секс. Те започват да говорят с Мън на китайски, но със силен акцент. "Те казаха, че са бежанци и че са напуснали умиращия си дом в търсене на по-добър живот", обяснява китаецът. На борда на този кораб Мън отново иска да види 3-метровата жена, с която е правил секс. Но му е отказано. Няколко години по-късно извънземните го отвличат отново и след това му казват, че след 60 години ще има хибридно дете на друга планета.

Когато историята с извънземната и секса се случва, Мън е на 29 години. Той признава, че никога преди не е изпитвал подобно усещане при секс. Казва, че никога не само не се е интересувал от НЛО и извънземни, но изобщо не е искал да чува нещо за тях. След случилото се Мън няколко пъти се подлага на детектор на лъжата и всеки път се оказва, че той наистина вярва в това, което разказва.

Когато историята му попада в китайските медии, много хора започват да идват при него, за да го опознаят, дават му различни подаръци, включително крава, а след това дори му предлагат добра работа. Той приема работата и скоро се премества в Харбин. Сега той и семейството му живеят там в много добри условия. „Сега имаме отопляема къща“, гордо казва Мън. Дъщеря му и съпругата му работят в колежа, а синът му тийнейджър завършва гимназия. Като доказателство за контакта си с извънземното, Мън винаги показва малък назъбен белег на бедрото си. Твърди, че е останал, след като извънземната жена го стискала твърде грубо по време на техния секс.