Китаристката на "Монескин" показа зърното на гърдата си

MTV се възмути от Виктория де Анджелис и го скри

Новини
19:05 - 29 Август 2022
8798
Китаристката на "Монескин" показа зърното на гърдата си

Името на италианската рок група "Монескин", която спечели Евровизия миналата година в Торино, отново стана тема на разговор в музикалните среди по целия свят. Този път под светлините на прожектора попадна китаристката им Виктория де Анджелис по време на музикалните видео награди на MTV в неделя.

22-годишната изпълнителка се появи на гала събитието с гола гръд, като зърното ѝ беше покрито със сребриста лепенка във формата на сърце.

По-късно, когато започна изпълнението на песента "Супермодел" в изпълнение на групата, въпросната лепенка падна и оголи изцяло гръдта на Анджелис, което принуди камерите на MTV в залата да съсредоточат фокуса си към няколко празни седалки в залата за около 40 секунди. Впоследствие се свлече и цялото ѝ горнище, което извади на показ прелестите ѝ, докато на сцената всички пееха и танцуваха.

Въпреки това Виктория де Анджелис ни най-малко не се смути, че е полугола, а продължи да свири на китарата и да танцува на пълни обороти пред екзалтираната публика в залата.

Голяма част от телевизионните зрители обаче веднага използваха социалните мрежи, за да се информират за причината, поради която камерите са се отместили от групата.

Някои от потребителите написаха, че са останали разочаровани от решението на музикалната телевизия да излъчва празни седалки, вместо купона на сцената, и дори смятат, че медията дължи извинение на италианската рок банда.