Кличко се връща на ринга за $100 милиона

Бившият световен шампион бил в отлична форма, твърди брат му

Бокс
18:29 - 10 Април 2019
2490
Кличко се връща на ринга за $100 милиона

Боксовата легенда Владимир Кличко е навит да се завърне на ринга, ако му предложат 100 милиона долара. Това сподели неговият брат Виталий. По думите му бившият световен шампион в тежка категория е в отлична форма, въпреки че прекрати активната си кариера през 2017 г.

От известно време мениджърската агенция DAZN праща сочни оферти на Кличко в опит да се върне в големия бокс. Досега обаче 43-годишният украинец отказа всичките до една, без да му мигне окото.  

„Когато DAZN му предложи 40 млн. долара, за да се боксира отново, Владимир ми заяви, че няма интерес. След няколко седмици дойде нова оферта от 80 млн. докара. Той ми каза, че и това предложение няма да промени решението. След това добави: „Ще си помисля, ако офертата е 100 млн.”, разказа Виталий Кличко за брат си.

Въпреки колосалния хонорар, за който си прави устата, Владимир Кличко не се води от лакомия, категоричен е брат му.

„Мисля, че парите са важни в живота, но на Владимир не са му необходими, той се е погрижил за това. Той спечели много като боксьор, направи добри инвестиции и развива успешна кариера след оттеглянето си от бокса. Парите не са неговата мотивация”, обясни още по-големият от братята Кличко.