Клип за Царево възкреси забравените красоти по Южното Черноморие (ВИДЕО)

Пътешествие
17:20 - 04 Юни 2020
7851
Клип за Царево възкреси забравените красоти по Южното Черноморие (ВИДЕО)

"Това е мястото, където планината докосва морето. Необятната морска шир, спира в бреговете на България по особено романтичен начин. Планината крие закътани селца и традиции, които не са избледнели във времената. Екопътеките могат да те отведат на забележителни места. Реките са кристално чисти. Дивите плажове и заливи са безброй. А хората...? ...Ах, хората, те винаги са усмихнати и гостоприемни..." С тези думи авторите на рекламния клип за Царево споделят емоцията, която са изпитали докато са правили видеото.

Днес клипът беше пуснат премиерно в социалните мрежи. Видеото, което разкрива невероятните красоти на Царево и на Южното Черноморие, е по идея на известния фотограф Любомир Асенов. Замисълът е да бъдат заснети още два клипа, които да покажат на българите и на чуждестранните туристи защо си заслужава да се почива в красивия град, който съчетава загадъчността на Странджа планина с красотите на Южното Черноморие. Във видеото се редуват кадри от Царево, Ахтопол, Синеморец, Силистар и Резово.

Музиката към клипа е създадена специално от италианеца с български корен и диджей Фабрицио Паризи. Песента, в която се вплитат народни мотиви, се изпълнява от младата певица Диа. Предстои да бъде направено и видео към песента, което ще има телевизионен и радио вариант.

Видео и снимки: ЛЮБОМИР АСЕНОВ