Кметът на Пловдив: Някой здраво ме е проклел

Здравко Димитров беше успешно опериран, след като счупи раменната си кост при инцидент у дома

Новини
13:39 - 29 Ноември 2020
2981
Кметът на Пловдив: Някой здраво ме е проклел

Кметът на Пловдив Здравко Димитров бе успешно опериран в УМБАЛ „Пълмед“ след битов инцидент. Той бе приет вчера в лечебното заведение по спешност след счупена раменна кост при падане в дома си, съобщиха от лечебното заведение.

„Г-н Димитров с чувства добре, оперативната интервенция премина без усложнения. Предстои след изписването му до дни, да премине през индивидуална рехабилитационна програма и да се възстанови напълно“, коментира д-р Георги Тиков, извършил операцията ортопед-травматолог от Отделение по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Пълмед“.

Кметът на града бе изписан наскоро от УМБАЛ „Пълмед“ след успешно продължително лечение от COVID-19 в специализираното отделение в болничното заведение.

Той е с пирон в ръката, като по думите му във вторник ще бъде изписан, тъй като тогава изтича клиничната пътека.

"И аз не усетих как стана. Случи се за секунди. Белята идва бързо. На път за болницата звъннах на митрополит Николай и поисках да се помоли за успешното ми изцеление. Владиката много се ядоса, че отново имам здравословен проблем. И увери, че ще дойде у дома да освети мястото, където паднах. Няма човек, който да е давал повече курбани от мен. Сега пак ще дам. Едни съчувстват, но не са малко и онези, които кълнат. Но да са живи и здрави!", каза Димитров пред "24 часа".