Кметът на "Триадица": Не можете да целунете булката!

Новини
18:00 - 22 Май 2020
3113
Кметът на "Триадица": Не можете да целунете булката!

Кметът на столичния район „Триадица” Димитър Божилов се зае да венчае лично първите младоженци, осмелили се да подпишат и да вдигнат сватба след обявеното извънредно положение през март. Церемонията бе необичайна - за да мине ритуалът по правилата, Кристина и Ненчо през цялото време бяха с маски, свидетелите също, както и самият  управник.

Разбира се, предпазните средства попречиха на първата брачна целувка, но бъдещото семейство си я запази за по-късно, при излизането на открито. Влюбените решиха да се венчаят навръх рождения ден на булката, който е днес, на 22 май.

„Триадица“ днес е покорена от любовта, красотата, белотата и щастието!”, отбелязаха общинарите, щастливи, че най-после влюбена двойка се е решила да пристъпи прага на ритуалната зала, без да се плаши от зараза с коронавирус.

Доскоро сватбените ритуали бяха невъзможни заради епидемията с коронавируса и въведените правила за изолация. Сега младоженците признаха, че въпреки лекото неудобство, маските не ги притесняват и това леко препятствие по пътя към семейния живот не е проблем.

Димитър Божилов изпрати Кристина и Ненчо със спомен – грамофонна плоча „Четирите годишни времена“ на Вивалди.