Кметът на Симитли позира гол на рождения си ден

Ексклузивно
14:46 - 20 Май 2020
5167
Кметът на Симитли позира гол на рождения си ден

Кметът на Симитли Апостол Апостолов позира гол на рождения си ден. Градоначалникът празнува своята 60-годишнина преди дни по нестандартен начин, превърнал се в традиция - футболен мач с приятели.

Заради коронавируса обаче мачлето се проведе не на стадиона, а на зелената поляна в лъскавата му къща. Както всяка година, на терена се срещнаха тимовете на „Пушачи” и „Непушачи”, чиито състави тая година бяха само от един човек.

Противниците на тютюна се представляваха от самия кмет, докато феновете на цигарите - от зам.-кмета на Симитли Юли Мишев. „Отборът на ГЕРБ срещу тима на БСП”, както го определи Апостолов, демонстрираха спортен хъс и смениха 3 топки, предаде „Струма”.

„Благодаря на хората, които ме поздравиха, най-важните и ценни пожелания за мен са на моите съграждани, обикновените хора на община Симитли”, обясни рожденикът, който подчерта че юбилеят преминал в семеен кръг, заобиколен от деца и внуци. Най-озадачаващото обаче е, че след мача Апостол Апостолов сваля тениската си и позира гол пред фотографа навръх юбилея си.