Княгиня Калина излезе на шопинг (Снимки)

Единствената дъщеря на цар Симеон Втори обиколи магазините за дрехи и домашни потреби в столичен мол

Нещо за четене
13:45 - 11 Септември 2022
37295
Княгиня Калина излезе на шопинг (Снимки)

Княгиня Калина излезе на шопинг из столицата. Единствената дъщеря на цар Симеон Втори обиколи магазините за дрехи и домашни потреби в столичен мол, разказаха очевидци пред Lupa.bg.

Сакскобургготска бе издокараната с жълт потник и чанта, широки панталони, кърпа на главата и слънчеви очила, които сваляше от време на време, когато гледаше етикетите на продуктите. 

Калина се разпознава от километри заради почти липсващия си нос. Щерката на Симеон Втори има N на брой корекции на обонятелния си орган, който е пред разпад.Съпругата на Китин Муньос гледа да не привлича внимание към себе си, но обикновено почти всички пазаруващи я разпознават.

Калина се завърна в България малко преди 50-ата си годишнина, която бе на 19 януари т.г. Тогава редица наши медии писаха, че тя е единствената наследница на бившия ни министър-председател, която е избрала да се установи в родината на баща си, при това в самостоятелно жилище в столицата. Вместо да се възползва от привилегията да се настани в двореца "Врана", тя предпочете да отседне за постоянно в обикновена къща.