Кобилкина с горещи съвети за женския оргазъм

Нещо за четене
11:42 - 05 Юли 2021
5733
Кобилкина с горещи съвети за женския оргазъм

Наталия Кобилкина засегна темата за женските интимни „победи“ в леглото. Сексоложката надълго и нашироко разясни за видовете оргазъм при жените. Ето какво пише д-р Ко:

През годините съм получавала какви ли не въпроси по темата от жени и от мъже. Женското тяло наистина е чудо, защото не само е способно да дарява наслада на мъжа, но и самото то може да достига разтърсващи върхове на удоволствие. Затова е важно да го познаваме и да знаем механизмите, по които то работи, така че жените да се радваме на повече оргазми, а мъжете да могат да даряват повече приятни изживявания на партньорките си.


Ето 6 вида женски оргазми и как да ги достигнете:


Клиторен оргазъм. Той е най-разпространен, защото е и най-лесно достижим. Клиторът има над 8000 нервни окончания и е изключително чувствителен на докосвания и всякаква стимулация. Съвети: Ласките трябва да са по-нежни и бавни, особено в началото. Хубаво е движенията да са повтарящи се, кръгови, като след това сменяте посоката. Постепенно забързвайте ласките си. Може да пробвате освен с пръсти, с вибратор и с език.


Вагинален оргазъм G-точка. G-точката се намира между 5 и 8 см навътре на предната стена на вагината, по средата между вагиналния отвор и и шийката на матката. В състояние на сексуална възбуда това място набъбва и при продължителна и силна стимулация се стига до интензивен оргазъм, заливащ цялото тяло. Съвети: По-лесният вариант е стимулацията да стане с пръсти, поне докато не разберете къде точно се намира G-точката, а след това вече да опитате и с различни пози. Жената лежи по гръб, а партньорът вкарва показалеца и средния си пръст на около 5 сантиметра във вагината ѝ с насочени леко нагоре пръсти. Движението на пръстите трябва да наподобява жеста „Ела тук!“.


Дълбок вагинален оргазъм. Навътре в женската вагина има още ерогенни зони. Дълбокият вагинален оргазъм е разтърсващо изживяване за всяка жена. Съвети: До него може да се достигне, ако цялата вагина е изпълнена до самия ѝ край (с пръст, секс играчка или пенис). Такова дълбоко проникване може да се постигне в „Кучешката поза“. Партньорът трябва да бъде внимателен и нежен към половинката си. Целта е стимулация на А точката (има и такава), която се намира на предната стена на вагината, точно под шийката на матката.


Женска еякулация. В някои случаи при жената се появява експлозия от течности, които изтичат малко преди или по време на оргазма. Въпросните течности не съдържат урина! Съвети: До женска еякулация може да доведе продължителната стимулация на G-точката, като тази стимулация не престава дори след достигането на оргазъм.


Множествен оргазъм. Това е достигане на оргазъм, когато две или повече ерогенни зони биват стимулирани по едно и също време. Съвети: Има много възможни комбинации, така че ви оставям вие да си изберете и да пробвате!


Анален оргазъм. По време на анален секс жената може да достигне до оргазъм, който е по-интензивен от клиторния и вагиналния. Съвети: Анусът е чувствително и болезнено място, затова партньорът предварително трябва да предразположи половинката си и задължително да се използва лубрикант. Мъжът трябва да е нежен и да се съобразява с желанията на жената.