Кобилкина съветва: Sex на първа среща? Защо не!

Жените, които побъркват мъжете, винаги ги карат да се чувстват герои - смята сексоложката

Нещо за четене
17:55 - 30 Октомври 2023
4323
Кобилкина съветва: Sex на първа среща? Защо не!

Според сексоложката Наталия Кобилкина няма нищо лошо в секса от първата среща и жените не трябва да се плашат от него. "Нормален и корав мъж ще поиска секс от вас още първите дни. Ако някой иска да ви налегне чак след втория месец, нещо не му е наред!“ - смята рускинята. Ето какво съветва Кобилкина:

Всички сме гладни за внимание и специално отношение. Как се формира любовта при мъжете?

1. Мъжът надушва какъв тип жена си.
Ако ти си жена “кактус” (жена, която е наранена и иска да наранява другите), той, разбира се, ще бяга от теб. Ако ти си жена “цвете” и си пълна с женска енергия, любов, сияеш от щастие и красота, умееш да получаваш, той ще го разбере още в първите минути, и ще бъде привлечен от теб.

2. Всеки мъж си има слабо място.
Някои мъже имат нужда от внимание, други – от комплименти, някои обичат да спасяват или да дават съвети. Всеки има нещо, което за него е много важно. Задачата на жената е да намери това слабо местенце, неговата G- точка и да я натиска с любов. Тогава той просто няма да може да живее без Вашето възхищение, грижа или топлина.

3. Секс.
Мъжът се влюбва чрез секс. За много дами това е супер обидно. Как така тъкмо сте се запознали и той веднага предлага...., но за него това е напълно нормално. Това е неговата проява на любов и той чрез този контакт се влюбва в жената. Повечето мъже не са склонни да имат повече от 3-5 срещи с жена, ако тя не му дава с**с или поне целувки. За него това означава отхвърлене на неговата мъжката част.
Важно е с3ксът да е свободен и отпуснат. Ако за теб с**сът е награда, ти ще привлечеш мъже – ловци, които искат да го правят с теб 1-2 пъти и после губят интерес. Ако си зряла жена, ти си равна на мъжа и ти също искаш интимност не по-малко от него. Ти търсиш своето удоволствие в това и използваш неговото тяло за себе си. Ако и на двамата Ви харесва – повярвай ми, той ще те търси пак, и пак, и чак тогава, ти започваш да изграждаш отношения с него.

4. Накарай мъжът да направи подвиг за теб.
Мъжете се влюбват в жени, които ги карат да правят подвизи. Може би ти ще направиш първата среща много рано на разходка в парка и той трябва да стане много по-рано от обикновено, или той трябва да пътува за срещата с теб повече от 1 час. Или трябва да положи доста усилия, за да поискаш да излезеш с него. Жените, които побъркват мъжете, винаги ги карат да се чувстват герои. Дай му възможност да прояви своите силни страни с теб и да реши някой от твоите проблеми.

5. Покажи как ти не можеш без него.
Всеки мъж иска да бъде нужен и оценен. Когато жената демонстрира как прекрасно се справя сама, той го приема като отхвърляне. Той иска да пасне на жената до него и да ѝ даде точно това, от което тя се нуждае. Жената е важно да умее да демонстрира и искрено да усеща своята нужда от уязвимост спрямо партньора до себе си.