Кобрата целуна репортерка , обвиняват го в секс тормоз  

Призоваха Джени Суши да повдигне обвинения срещу българския боксьор

Бокс
12:15 - 25 Март 2019
4526
Кобрата целуна репортерка, обвиняват го в секс тормоз
 

Окървавеният Кубрат Пулев целуна американската репортерка след боя си с румънеца Богдан Дину. Минути след победата си с нокаут пищната брюнетка Дженифър Ривало взе интервю от българина, на който явно тестостеронът му е дошъл повече покрай адреналина на ринга.

На последния въпрос дали очаква мач с Тайсън Фюри, знойната репортерка получи мигновено „да”, а след това Кобрата я награби директно за лицето и я целуна по устните. Самата Ривало, която се подвизава с псевдонима Джени Суши, остана шокира и възкликна „Господи!”.

Видеото предизвика голям шум, като куп световни медии отразиха странната постъпка на Пулев, за когото се знае, че има сериозна връзка с фолк певицата ни Андреа от около десетина години. Мнозина от хората по света обаче се отвратиха от нашия и дори го обвиниха в секс тормоз.

„Много странен тип, цялото интервю бе зловещо. Трябва да повдигне обвинения срещу него”, цитира британският „Сън” свой читател. Друг се възмущава: „Отвратително поведение. Тя е там за да направи интервю, а не да я нападат сексуално”. Трети пък дори призова Пулев да бъде изхвърлен от спорта и пратен в затвора.

Все още не е ясно как е реагирала дългогодишната половинка на Кубрат – Андреа. Наскоро боксьорът сподели, че много се дразни на разголените снимки на любимата си, с които тя редовно поддържа имиджа си на гореща фолк певица и сексбомба.

Въпросната Джени Суши е репортерка по хоби, иначе е известна като кулинар, наричат я кралицата на "голото суши". Понеже в интернет има не една и две еротични снимки, където разкрива пищните си форми.

Вижте интервюто и шокиращата целувка на Кобрата във видеото.