Кобрата: Много журналистки вече искат интервю

Кубрат Пулев е доволен след целувката с репортерката Джени Суши

Бокс
08:10 - 26 Март 2019
5411
Кобрата: Много журналистки вече искат интервю

Много журналистки вече искат интервю с мен. Това сподели с усмивка Кубрат Пулев пред Нова телевизия в директно включване от САЩ, където боксьорът се възстановява след победата над румънеца Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния.

Повод за хвалбата стана неочакваната целувка, с която Кобрата възнагради репортерката Джени Суши в края на интервю, дадено след триумфа на ринга.

В разговора със засуканата журналистка Кобрата обясни, че е голям характер и че е бил много добре подготвен. След малка помощ от преводач сподели, че аркадите са част от бокса и благодари на доктора, справил се отлично с нараняването.

Българинът беше изключително самоуверен в себе си и в края на интервюто целуна горещо Джени Суши. Репортерката остана приятно изненадана, но започнаха брожения, че спортистът е прекалил. Някои дори разтълкуваха интимната атака като сексуален тормоз.

„Какво по дяволите е това интервю”, „Той има същата приятелка от вече 10 години, явно нещо не е наред, щом се опитва да целува други жени”, „Надявам се, че това видео ще послужи за доказателство в съда за сексуален тормоз”, са само част от коментарите в туитър.