Кобрата прибира седемцифрена сума за боя с Мир, излиза към 3 часа наше време

Мачът е главната битка на галата, която ще се състои в залата на бейзболния отбор Тексас Рейндъжърс

Спорт
11:40 - 26 Ноември 2021
2379
Кобрата прибира седемцифрена сума за боя с Мир, излиза към 3 часа наше време

Броени часове остават до дебюта на Кубрат Пулев в нов боен спорт - трайад комбат (Triad Combat), който съчетава правила от бокса и ММА в триъгълен ринг. Съперник на най-успешния ни боксьор при професионалистите е двукратният UFC световен шампион тежка категория Франк Мир. 

Мачът е главната битка на галата, която ще се състои в залата на бейзболния отбор Тексас Рейндъжърс, в Арлингтън, САЩ. Началото й е 3 часа българско време на 28-и ноември (неделя).

Грандиозното шоу ще бъде придружено с ексклузивни хард рок изпълнения между мачовете от легендарната група „Металика“, която ще закрие събитието с впечатляващ концерт.

Двукратният претендент за световната титла в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев ще прибере повече от очакваното от мнозина за боя си с шампиона от UFC Франк Мир. По всичко изглежда, че ако спечели битката в новия спорт Triad Combat, българинът ще си тръгне от САЩ със седемцифрена сума.

За солидното заплащане разкри американският съперник на Кубрат, който бе категоричен, че това ще е най-скъпоплатеният двубой в кариерата му и ако направи всичко както трябва и спечели мача, ще заслужи умопомрачителната премия. 

„Всъщност срещу Пулев, ако взема бонусите си и спечеля мача, ще прибера 7-цифрена сума. Никога не съм печелил толкова в света на ММА. Боксьорите по презумпция взимат повече пари от битките си", заяви 42-годишният Мир, намеквайки колко би могъл да прибере Кубрат.