Кобрата продължава с политическите крошета: ИТН са неподготвени!

Те не могат, категоричен е боксьорът ни в тежка категория, който призна, че преди е симпатизирал на ГЕРБ

Новини
11:47 - 15 Август 2021
4578
Кобрата продължава с политическите крошета: ИТН са неподготвени!

"ИТН не са подготвени. Те не могат. Едно е да искаш съвсем друго е да можеш. Трябваше коренно противоположното да направят на това, което те направиха. Интереса е да направите, това което ще направи народа щастлив", каза боксьорът Кубрат Пулев за настоящата политическа ситуация.

"Имаше период, в който ГЕРБ бяха пред другите в пъти по-добре. Когато те се появиха останалите партии избледняха, но в последните години се оядоха. Вече нямат тази мотивация и устрем. Трябваше да продължат в правилната политика. Изобщо вече не са близо до мен. Не може от държавата, която управлява да произтича корупцията", каза още Пулев.

"Звъняха ми много хора. След което доста хора ме поздравиха за решението. За мен е важен интересът на народа. Има много мои познати и приятели, които ще тръгнат с мен. Моите фенове са фенове на Кубрат Пулев, не толкова на бокса и тези хора обичат България.

Добрият политик трябва да е принципен, решителен и да бъде честен, за да може народът да му се довери", каза пред Нова телевизия Пулев, след като преди месеци обяви, че ще влезе в политиката и ще създаде собствена партия на име "Велика България".

Тя все още не е регистрирана, а боксьорът се срещаше с лидера на КОД и бивш здравен министър Петър Москов, но не влезе в листите на партията на последните избори. Пулев не пожела да каже дали би се кандидатирал за депутат или пък за президент на следващи избори.

Той изрази адмирации за медалистите ни от Олимпийските игри.

"Шапка им свалям. Това е голям успех за България. Това ни е нужно в такъв момент", добави той.