Кобрата проговори за дъщеря си Христина

Просто ме топи, чувството е уникално, заяви Кубрат Пулев

Нещо за четене
19:40 - 17 Април 2023
23745
Кобрата проговори за дъщеря си Христина

През февруари 2022 г. Кубрат Пулев изпита най-върховната радост в живота на всеки мъж: бащинството. Стана татко на прекрасно момиченце. Новина, която успя да опази почти до Коледа на миналата година, за да опази чисто семейното си щастие.

„Винаги съм искал момчета. И си казвах: Господи, нека да имам синове. Стана обаче така, че първо ми се роди дъщеря. Първоначално бях резервиран, но благодарен, че ми се е случило. А сега, сега тя просто ме топи. Топи ме. Чувството е уникално, толкова силно ме зарежда.“

В личния свят на Кубрат Пулев вече всичко е любов. Защото от февруари тази година, в него се появи и Спартак – синът, за който боксьорът винаги е мечтал. Оказва се обаче, че Спартак е бил планиран много, много отдавна, макар и в главата не на Кубрат, а на неговия баща Венко.

„Баща ми много е искал да има момчета и да ги направи боксьори. Да, ама му се раждат четири момичета. Накрая си казва: ще пробвам за последно. И тогава се раждам аз. Тогава той избира моето име – Кубрат“, разказва Кобрата.

„След мен се ражда брат ми. И баща ми го кръщава Тервел. Тогава мечтата на баща ми е била да има трима сина, да бъдем трима братя: Кубрат, Тервел и Спартак. Но майка ми му отказва. Ето, че Спартак все пак се появи и е тук, щастлив съм, че така съм сбъднал макар и чрез мен онази мечта на татко“, споделя Кубрат Пулев.