Кобрата тренира с нов треньор

Братът на бившия шампион Хасим Рахман - Ибн Касън помага на нашия в Лас Вегас

Бокс
17:13 - 16 Май 2019
5070
Кобрата тренира с нов треньор

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е започнал подготовка в Лас Вегас с нов треньор, разбра се покрай драмите му с репортерката Джени Суши в Щатите. Към лагера на Кобрата се е присъединил Ибн Касън, който е брат на бившия световен шампион в тежка категория Хасим Рахман. Той е част от промоутърската агенция Top Rank, с която преди време се обвърза Кубрат. Касъм ще работи в тандем с досегашния треньор на нашия – Ули Вегнер.

Изглежда, за Пулев тренира здраво въпреки неволите си с американските власти. Както е известно, официалният претендент за световната титла на IBF бе наказан с глоба от 2500 долара и лишаване от състезателни права за шест месеца заради това, че целуна американската репортерка Дженифър Равало по време на интервю след победата му над Богдан Дину.

Освен това Кобрата е задължен да премине два курса срещу сексуално насилие и след това да се яви на отчет пред същата комисия. Развръзка около бъдещето на Пулев ще има след 22 юли. Ако дотогава българският боксьор е изпълнил условията на комисията, наказанието му ще бъде намалено, за да може по-скоро да се боксира отново в Калифорния.

Снимка: Lap.bg

Ибн Касън помага на Кобрата по линия на промоутърите от Top Rank