Коцето не е болен, вливал си коктейл от витамини

Нещо за четене
12:15 - 14 Април 2021
5944
Коцето не е болен, вливал си коктейл от витамини

Коцето не е болен и не са му преливали кръв, а просто е решил да се разкраси... Той е предприел серия от козметични интервенции, една година след като го оперираха от херния. Преди дни той е бил приет в болница за вливане на коктейл от минерали и витамини – нова и модерна технология за подмладяване и възстановяване, на която се подлагат топ спортисти като Роналдо и Меси. Близки до звездата споделиха, че една процедура е на стойност 15 000 лв.

В лечебното заведение той е бил само за ден. Вече се чувства добре и се възстановява у дома, пише „Телеграф“. Изпълнителят на „107 дни“, “Черна роза“ и „Едвам ме нави“ успя да уплаши последователите си. В развлекателната платформа Инстаграм публикува своe видео от болничното легло, като камерата е уловила и превръзката на дясната му ръка. Малко след нея плъзнаха слухове, че влошеното му състояние е предизвикало необходимост от преливане на кръв.

По-рано Константин беше приет и опериран от херния – сега това не е причина за постъпването му в лечебно заведение. Опитите му да възвърне добрата си спортна форма са били повод за записания час и снимката, която провокира уплах.